Om IT Simple

IT Simple er en ung, energisk og Innovativ virksomhed. Der er bygget op omkring at løse udfordringer på den bedst mulige måde. Det gøres gennem høje krav til service og produkt.

IT Simple er en enmandsvirksomhed, som er startet og stadigvæk køres af Kristoffer L. Jakobsen. Jeg er 26 år gammel og uddannet IKT ingeniør på ingeniørhøjskolen i Aarhus. Interessen er der hvor IT kan gøre dagligdagen nemmere og mere sikker. Dette har medført at IKT ingeniør uddannelsen ikke var nok for mig. Derfor læser jeg nu videre på IT, Kommunikation og organisations uddannelsen på AU. Som er en uddannelse der kobler IT og forretning sammen til en helhed. Dette studie afsluttes sommeren 2013.

For at komme i gang på arbejdsmarkedet, valgte jeg under studiet at starte min egen virksomhed. Det hele startede som KLJ Enterprise i 2007. Efter et års tid skulle der fornyelse til, og firmaet skiftede navn til IT Simple. For at lave denne forvandling komplet blev hele udtrykket ændret, det vil sige design incl. Logo, hjemmeside og visitkort. Samtidig blev der indgået en samarbejdsaftale med Itide omkring hjemmesideløsninger.

I dag er har IT Simple samarbejdsaftaler med en række virksomheder. Dette gør at IT Simple kan levere nogle af markeds bedste løsninger indenfor flere områder. Det gennemgående for dem er det høje niveau af service. For at nævne et par af dem er der:
Hjemmesider: Itide.dk
Mac: Eplehuset

Giv lyd fra dig, hvis du har problemer eller udfordringer, så finder vi en løsning.
ITSimple - Ny Munkegade 12, st - 8000 Århus C - TLF 24 24 99 59 -